cPanel v novi podobi

cPanel

Če ste nedavno dostopali do nadzorne plošče cPanel, ste zagotovo opazili, da ima ta novo podobo. Poimenovali so jo »Paper Lantern Basic«, medtem ko so prejšnjo preimenovali v »Paper Lantern Retro«. Kot lahko opazite že iz imena, gre pravzaprav za isto grafično predlogo, vendar pa je novejša različica prinesla precejšnje spremembe. In ker se na spremembe ljudje težko hitro privadimo, marsikdo trdi, da je bila prejšnja podoba nadzorne plošče mnogo preglednejša in nasploh boljša.

Roko na srce, sprememb funkcionalnosti ni, zato je le vprašanje, kateri izmed dveh dizajnov se vam bolj dopade. Zaenkrat je tudi nam prejšnja verzija ljubša. Predvsem zato, ker so ikone nekoliko manjše in ker smo nanje že dobro navajeni.

Na spodnji sliki si lahko ogledate, kako izgleda nova podoba – Paper Lantern Basic.

Paper Lantern Basic

Zdaj pa si oglejte še, kako je izgledala prejšnja – Paper Lantern Retro.

Paper Lantern Retro

Če se je tudi vam bolj dopadla prejšnja verzija podobe, naj vas nič ne skrbi, saj jo lahko preprosto zamenjate. V zgornjem desnem kotu, kjer je izpisano ime vašega paketa, kliknite na puščico in nato izberite »Change Style«. V novem oknu bi se vam morali pojaviti sliki obeh grafičnih predlog. Izberite predlogo Retro s klikom na gumb »Apply«.

Sprememba cPanel grafične predloge

Tako, to je vse. Stran se bo osvežila, vi pa boste nadzorno ploščo cPanel zopet lahko uporabljali na način, kakršnega ste vajeni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja