Dejanska cena poceni spletnega gostovanja (1. del)

Cena spletnega gostovanja - 1

Poglejmo resnici v oči – vsi bi si želeli, da bi imeli kvalitetno spletno gostovanje, za katerega bi plačali čim manj. Nihče si ne želi zapraviti ogromnih zneskov za nekaj, kar je danes dostopno že za zelo nizko ceno – to velja tudi za spletno gostovanje. Številni novi podjetniki tako od spletnega gostovanja pričakujejo številne odlične lastnosti, po drugi strani pa so zanj pripravljeni odšteti le malo denarja. Dejstvo je, da dandanes obstajajo številni brezplačni ali stroškovno zelo ugodni ponudniki spletnega gostovanja, vendar pa drži tudi, da vas zna poceni spletno gostovanje na koncu stati več kot z njim prihranite. Poglejmo, zakaj!

Zanesljivost

Prvič, poceni spletno gostovanje vam ne zagotavlja velike zanesljivosti. Dandanes vam dobri ponudniki gostovanja spletnih strani zagotavljajo, da njihove storitve brezhibno delujejo 99,9 odstotka časa – vaša pravica pa je, da se ne zadovoljite s slabšimi ponudbami! Vaša prekrasna spletna stran z odličnimi vsebinami in fantastično ponudbo bo namreč povsem brez pomena, če bo za obiskovalce (pre)pogosto nedostopna – saj je ti preprosto ne bodo mogli videti! Preden torej izberete svojega ponudnika spletnega gostovanja, dobro preverite, kakšna je njegova zanesljivost, saj je to ena izmed pomembnejših lastnosti, ki jih ponudnik vsekakor mora imeti!

Omejitve

Omejitev spletnega gostovanjaDrugič, poceni ponudniki gostovanja spletnih strani vam bodo najverjetneje postavili kar nekaj omejitev. Omejena količina prenosa, omejena količina prostora na strežniku, omejena velikost poštnega predala – same omejitve, ki nikakor niso dobre za vaš posel. Kvalitetnejši ponudniki spletnega gostovanja vam ponujajo neomejene vrednosti ali pa omejitve postavijo izjemno visoko in tako zagotovijo, da jih zagotovo ne boste dosegli ali presegli. Ne postavljajte si torej nesmiselnih meja, zaradi katerih vaš posel ne bo zacvetel, kot bi lahko – raje izberite ponudnika, ki bo prisluhnil vašim potrebam in vašemu poslu ne bo po nepotrebnem pristrigel kril!

Še več razlogov, da za spletno gostovanje svoje spletne strani izberete kakovostnega ponudnika spletnega gostovanja, pa vam bomo pojasnili naslednjič!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja