Dejanska cena poceni spletnega gostovanja (1. del)

Cena spletnega gostovanja - 1

Poglejmo resnici v oči – vsi bi si želeli, da bi imeli kvalitetno spletno gostovanje, za katerega bi plačali čim manj. Nihče si ne želi zapraviti ogromnih zneskov za nekaj, kar je danes dostopno že za zelo nizko ceno – to velja tudi za spletno gostovanje. š tevilni novi podjetniki tako od spletnega gostovanja pričakujejo številne odlične lastnosti, po drugi strani pa so zanj pripravljeni odšteti le malo denarja. Dejstvo je, da dandanes obstajajo številni brezplačni ali stroškovno zelo ugodni ponudniki spletnega gostovanja, vendar pa drži tudi, da vas zna poceni spletno gostovanje na koncu stati več kot z njim prihranite. Poglejmo, zakaj!

Zanesljivost

Prvič, poceni spletno gostovanje vam ne zagotavlja velike zanesljivosti. Dandanes vam dobri ponudniki gostovanja spletnih strani zagotavljajo, da njihove storitve brezhibno delujejo 99,9 odstotka časa – vaša pravica pa je, da se ne zadovoljite s slabšimi ponudbami! Vaša prekrasna spletna stran z odličnimi vsebinami in fantastično ponudbo bo namreč povsem brez pomena, če bo za obiskovalce (pre)pogosto nedostopna – saj je ti preprosto ne bodo mogli videti! Preden torej izberete svojega ponudnika spletnega gostovanja, dobro preverite, kakšna je njegova zanesljivost, saj je to ena izmed pomembnejših lastnosti, ki jih ponudnik vsekakor mora imeti!

Omejitve

Omejitev spletnega gostovanjaDrugič, poceni ponudniki gostovanja spletnih strani vam bodo najverjetneje postavili kar nekaj omejitev. Omejena količina prenosa, omejena količina prostora na strežniku, omejena velikost poštnega predala – same omejitve, ki nikakor niso dobre za vaŠposel. Kvalitetnejši ponudniki spletnega gostovanja vam ponujajo neomejene vrednosti ali pa omejitve postavijo izjemno visoko in tako zagotovijo, da jih zagotovo ne boste dosegli ali presegli. Ne postavljajte si torej nesmiselnih meja, zaradi katerih vaŠposel ne bo zacvetel, kot bi lahko – raje izberite ponudnika, ki bo prisluhnil vašim potrebam in vašemu poslu ne bo po nepotrebnem pristrigel kril!

š e več razlogov, da za spletno gostovanje svoje spletne strani izberete kakovostnega ponudnika spletnega gostovanja, pa vam bomo pojasnili naslednjič!