Spletno gostovanje in domene Prasicek.si

Spletno gostovanje in domene Prasicek.si

Ste že slišali za registrarja domen in ponudnika gostovanja Prasicek.si? Če slučajno še niste in ravno iščete ugodno registracijo domene ali kakovostno spletno gostovanje, je vsekakor pravi čas, da ga preverite. Cene so zares ugodne, kar pa je še pomembnejše, je kvaliteta storitev, ki je na izjemno visokem nivoju.

Prasicek.si

Pri Prasicek.si so zelo pogosti tudi popusti, tako da do paketa spletnega gostovanja lahko pridete po še dodatno znižani ceni.

Spletno gostovanje na deljenih strežnikih

Prasicek.si vam nudi deljeno spletno gostovanje, kar pomeni, da na enem strežniku gostuje večje število spletnih strani različnih naročnikov. Če se vam slednje morda zdi nekoliko čudno ali sumljivo, naj vam povemo, da daleč največja večina spletnih strani gostuje na deljenih strežnikih, saj so za povprečno spletno stran ali spletno trgovino povsem primerni in hkrati mnogo cenejši kot strežniki, na katerih gostujejo spletne strani le enega naročnika.

Deljeno spletno gostovanje

Na vas čakajo štirje skrbno pripravljeni paketi – prvi je namenjen le eni manjši oziroma srednje veliki spletni strani, vendar ne podpira ustvarjanja podatkovnih baz. To pomeni, da je paket primeren za statične .html strani ali za nekoga, ki na domeno želi imeti vezano le elektronsko pošto. Drugi paket je povsem zadosti za povprečne potrebe, saj na njem lahko gostujete tri spletne strani, prav tako pa imate na voljo veliko prostora in možnost ustvarjanja podatkovnih baz. Tretji in četrti paket pa sta pripravljena za bolj zahtevne uporabnike – srednja in večja podjetja ter spletne mojstre s posebnimi zahtevami.

Ponudnik za gostovanje spletnih strani uporablja kakovostne DELL strežnike z vgrajenimi SSD diski za še hitrejše delovanje.

Registracija domen in ostale storitve

Dodatni popustiPoleg spletnega gostovanja je ponudnik Prasicek.si tudi registrar domen, kar pomeni, da na njegovi spletni strani lahko registrirate domene. In zakaj bi domeno registrirali ravno pri omenjenem registrarju? Predvsem zato, ker so cene v primerjavi z večino ponudnikov precej ugodnejše, poleg tega pa je pohvale vredna tudi podpora, ki je vedno na voljo za kakršno koli pomoč. Morda še to – če boste hkrati naročili gostovanje in domeno, boste deležni še dodatnega popusta.

Za konec navajamo še nekaj razlogov, zakaj si Prasicek.si zasluži le pohvale:

  • Vsakemu naročniku spletnega gostovanja je na voljo pregledna cPanel kontrolna plošča, s katero je možno urejati domene in gostovanje, elektronske naslove, spremljati statistiko obiska strani in podobno.
  • V 30 dneh od zakupa gostovanja vam je ponudnik pripravljen povrniti stroške nakupa. Brez kakršnih koli vprašanj. To vsekakor kaže na to, da so pri Prasicek.si prepričani v visoko kakovost svojih storitev.
  • Poleg tehnične podpore, ki je na voljo 24 ur na dan, tudi ob vikendih in praznikih, je potrebno omeniti avtomatično izdelovanje varnostnih kopij, kar je s stališča naročnika še kako pomembno. Nikoli namreč ne vemo, kdaj bo šlo s stranjo kaj narobe.
  • Če spletno stran že imate in s svojim trenutnim ponudnikom gostovanja niste zadovoljni, vam pri Prasicek.si celotno spletišče brezplačno prenesejo na njihov strežnik.
  • V prid visoki kakovosti govorijo tudi izjave številnih zadovoljnih strank, ki si jih lahko ogledate na njihovi spletni strani.

Skratka, v kolikor potrebujete spletno gostovanje ali domeno, nikar ne pozabite preveriti ponudbe Prasicek.si.